Map inside article is gone

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 9 months ago #10272 by hagen_fenris
hagen_fenris created the topic: Map inside article is gone
Hi,
i added a placemark using the plugin inside a k2-article using the following code:
{zhgooglemap-marker:4316;placemark;16;do not change;do not change;300px;bounce}

But the map is not show when i visit my site:
kamageo.pytalhost.de/index.php/ausflugsb...erenpark-schwarzwald

It seems like the exists in the websites sourcecode but just don`t get displayed....

Could that be a problem with the last component-update?

Regards
hagen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #10273 by Dima
Dima replied the topic: Map inside article is gone
Hi
It is because your template not loaded mootools.
Open component options and set Load type to "Onload"

In that case your map will be loaded. But on the other hand if other extensions have the same call (window.onload) it can have conflict.

In next release I'll add the third parameter - to use JQuery to initialize map

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Zh GoogleMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Zh YandexMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
The following user(s) said Thank You: hagen_fenris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.040 seconds

Donate


Go to top