Placemark doen`t load on mobiles

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 7 months ago #10428 by hagen_fenris
hagen_fenris replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
I added the JS-Files at fullscreen-template and map.

I currently have 2 maps.
ID1 for fullscreen-map with all ~500 placemarks
a second map ID6 for joomla-articles with plugin-call.

On fullscreen-map JQuery should be enabled for faster loading.
If i enable dynamic loading for objects, the map don´t work on mobiles.
But the map loads slower....

Right now, i have disabled dynamic loading.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago #10430 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Very strange.
Have you any errors in mobile case.
You can try to load dynamically only infowin content - the page will be less and more quickly loaded.

You can try to enable dynamic loading map (on some testing page), and I can try to open it on my phone to check

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Zh GoogleMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Zh YandexMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 7 months ago - 1 year 7 months ago #10438 by hagen_fenris
hagen_fenris replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
my testing page: kamageo.pytalhost.de/

Fullscreen-map [MapID 1] : kamageo.pytalhost.de/index.php/ausflugsziele/ausflugsziele-bei-schoenem-wetter
Article with plugin-call [MapID 6] : kamageo.pytalhost.de/index.php/15-ausflu...4renpark-schwarzwald

I can sent you login-credantials for my site, if you wish?
Attachments:
Last Edit: 1 year 7 months ago by hagen_fenris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago #10440 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
I'll check it later (about 5-6 hours), I have lot of work

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Zh GoogleMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Zh YandexMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 7 months ago #10455 by hagen_fenris
hagen_fenris replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
just updated to the latest version and checked again.
On mobile the placemark din`t load when JQuery is enabled for dynamic map objects.
I looks like only the placemark icon can`t be loaded...the map itself is centered on the placemarks lat/lng.

kamageo.pytalhost.de/index.php/15-ausflu...4renpark-schwarzwald

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago #10456 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Your problem caused by template, or extension.
Look at image 1


Look at right, k2.frontend.js JavaScript file need JQuery

Look at image 2


As you can see JQuery loaded after k2.frontend.js

Check if you can change loading JS files for that case.

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Zh GoogleMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Zh YandexMap: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.154 seconds

Donate


Go to top