doubt on ID's, problem with module that doesn't show markers with SQL, other...

  • gix
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 4 weeks ago - 3 months 4 weeks ago #12999 by gix
HI Dmitry
First of all, thank for your work with this plugin

My doubt/questions
1) with group IDs you mean : 1;2;3 or ID1;ID2;ID3 ??
the number i can see in the rows in list of groups?

2)i have a map and with menu i can call module but map stay there with circle rotating

Placemarkers are taken from SQL
SQL is this : SELECT * FROM fleetlast
"fleetlast" is a view on MYSQL that catch last position from a list of GPS-positions
coordinates are joined in VIIEW vith CONCAT in a field called "latlong" like this 45.893003940582, 8.5200047492981
(i have prefix for joomla table but GPS table doesn't have)

3) when i load maps, if i click a menu, sub menu stay behind map, if i scrol a bit they go on top of map.
I think is a template problem.

My site is on XAMPP for now but if you want i can give you access through Teamviever (i'm in Rome Italy)
Is possible?

edit:
2) i delete maps, menu and module and restart
now map appears without cicle rotating but markers no
Last edit: 3 months 4 weeks ago by gix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 4 weeks ago #13000 by Dima
Hi
1 only numbers, it is ID. Ie, 1,2,3
3 set for menu zindex in your template more than map. Check how you can do it by css

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 4 weeks ago #13001 by Dima
As for 2
Do you want to show placemark from table - read my docs for visualization

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 4 weeks ago #13002 by Dima
Rotating loading image - check browser console for errors

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • gix
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 4 weeks ago #13003 by gix
thank you for fast response

1) Id understand
3) template problem solved

2) i deleted module, menu, maps and restart but markers doesn't appear
I had already readed documentation, i try again.
Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • gix
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 3 weeks ago - 3 months 3 weeks ago #13031 by gix
hi again
no way, my markers doesn't show

now i semplify things to test

i create an SQL pointing directly to TABLE (no VIEWS in the middle)
in phpmyadmin is ok

for test, i limit cache to 100 in map (records are thousands)
Last edit: 3 months 3 weeks ago by gix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.075 seconds

Donate


Go to top