Call to undefined method comZhGoogleMapData::getNZMapAPIKey()

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 4 weeks ago #14079 by WoodyF4u
I am using Zh Google Maps.
After te latest update I receive an errr and the website is broken.
This is the error:
Call to undefined method comZhGoogleMapData::getNZMapAPIKey()



After the update, I see these versions:
Package
11.3.0.0 Status Zh GoogleMap Package
Component
11.3.0.0 Status Zh GoogleMap
Module
6.2.0.0 Status Zh GoogleMap Module
Plugin
6.2.0.0 Status Zh GoogleMap Plugin

I am running this website for the Netherlands.
So I don't need the NZ Maps API Key.

What can I do to fix it?

Best regards,
Wouter
The Netherlands

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • WoodyF4u
  • WoodyF4u's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 months 4 weeks ago #14080 by WoodyF4u
Sorry, this topic can be closed.
In the latest update the component 11.3.0.1 stopped.
After a new update everything was OK.

Best regards,
Wouter
The Netherlands

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 4 weeks ago #14083 by Dima
Hi.
Yes, it was a little bugfix for module call.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)
The following user(s) said Thank You: hagen_fenris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #14291 by Alexuza
Hi There,

I have the same issue with my website.

All was working perfectly well until the last update and now showing

Call to undefined method comZhGoogleMapData::getNZMapAPIKey()

Please let me know how to resolve this.

Many thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #14292 by Alexuza
Current Package
11.3.0.0 Status Zh GoogleMap Package Component
11.3.0.0 Status Zh GoogleMap Module
6.2.0.0 Status Zh GoogleMap Module Plugin
6.2.0.0 Status Zh GoogleMap Plugin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 6 days ago #14293 by Alexuza
Sorry, same as above Woody4U, the last update 11.3.0.1 resolved the issue.

Though for other users that may experience this glitch, it took some time for my Joomla backend to actually discover the update 11.3.0.1... so you may need to wait a bit and then update once again once available.

Thanks anyway, excellent component!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.050 seconds

Donate


Go to top