Misconfig or issue ?

  • Chabi01
  • Chabi01's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
1 year 6 months ago #10777 by Chabi01
Chabi01 created the topic: Misconfig or issue ?
Hi Dima,
Hi everybody :)

I have this message in Firebug now :
"Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-required"

Is this something i miss or something called by the component and no more used by Googlemap ?

Thanks :)
Xavier

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #10778 by Dima
Dima replied the topic: Misconfig or issue ?
Hi Xavier
As I think right, I removed sensor parameter.
Check updates, install last update.
If it is still exists then tell me in which case it is appears (site page, admin page with map)

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Google: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Yandex: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
Baidu: forum.zhuk.cc/index.php/forum/bdm-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Chabi01
  • Chabi01's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
1 year 6 months ago #10791 by Chabi01
Chabi01 replied the topic: Misconfig or issue ?
Hi Dima,
Sorry for the delay in response :)
Thanks for your help, i'm going to check this...
Xavier

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.050 seconds

Donate


Go to top