Problem with protected directory

  • Droopy_be
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
11 months 19 hours ago #11789 by Droopy_be
Problem with protected directory was created by Droopy_be
Hello,
I use Admin tools Password Protect Administration tools to protect admin access.
When I put these protection, I have problems with ZHGoogleMpas. He ask visitors for the login and password to display map and markers. If they don't put login/password they can see map but without markers.
Do you have a solution to solve these problem?
Regards,
Stephan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 14 hours ago #11790 by Dima
Replied by Dima on topic Problem with protected directory
Hi Stephan
Check my docs, troubleshooting section, for login screen.
You have to enable in component options compatibility mode for resource files and copy icons from admin folder to site folder.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension
The following user(s) said Thank You: Droopy_be

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Droopy_be
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
11 months 9 hours ago #11791 by Droopy_be
Replied by Droopy_be on topic Problem with protected directory
It works, you're great.
Many thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.043 seconds

Donate


Go to top