Problems with utilities

  • Sigmund
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
2 weeks 2 days ago #11987 by Sigmund
Problems with utilities was created by Sigmund
Hi. I have been waiting to test the ZHOSM untill you had the placemark import finished so today I installed it and wanted to import the placemarks form my ZHGoogleMap component. When i go to the Utilities section i get the buttons, but nothing happens when I click any of them. I also see the ZH YandexMap buttons even though I dont have it installed. Any tips to get the buttons working?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 1 day ago #11989 by Dima
Replied by Dima on topic Problems with utilities
Hi.
As for Yandex buttons - it is shown, but not clickable. In next release I think it will be more useful to hide it.
As for Import from ZhGoogleMap to ZhOpenStreet.
Do you have any errors in browser console when press buttons?
For example, probably you have JQuery not defined error, or 500 error for ajax request?

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sigmund
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
2 weeks 1 day ago - 2 weeks 1 day ago #11993 by Sigmund
Replied by Sigmund on topic Problems with utilities
Hi. It seems like i get a "Uncaught SyntaxError: Unexpected string" error in the console located in "index.php?option=com_zhosmmap&view=utils:607" .When looking at the code it seems to be a line of code related to Yandex map as it is called clone_placemarks_ym while further up there is a clone_placemarks_gm.
The line it report is the following:
var d_str = "<p><span class=\"ui-icon ui-icon-alert\" style=\"float:left; margin:12px 12px 20px 0;\"></span><span>You want to copy all placemarks.<br />Last import log will be deleted.<br />Are you sure?</span></p>";

Might be some error caused by me not having the Yandex map component installed?
Last edit: 2 weeks 1 day ago by Sigmund.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 19 hours ago #11994 by Dima
Replied by Dima on topic Problems with utilities
Hi. Yes. I fixed it. Check new version by Extension Manager.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Sigmund
  • Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
More
1 week 5 days ago #12006 by Sigmund
Replied by Sigmund on topic Problems with utilities
Just to confirm that this fixed the issue. Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.067 seconds

Donate


Go to top