Selected placemark icons do not appear

  • HuSpa
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12966 by HuSpa
Thanks a lot for this powerful tool.
I have one little issue after defining the placemarks:
In the placemark definition area and especially in the appearance properties I definded the Marker Type 'simple' together with a selected icon type e.g. gm#pushpin-red.
Unfortunatelly the selected icon does not appear, instead always the icon type osm#marker appears.
Please could you help me in the correct definitions?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago - 7 months 3 weeks ago #12969 by Dima
Replied by Dima on topic Selected placemark icons do not appear
All icons it is for File type. Simple type it is defaults leaflet icon

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)
Last edit: 7 months 3 weeks ago by Dima.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • HuSpa
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12983 by HuSpa
Replied by HuSpa on topic Selected placemark icons do not appear
Thanks for the quick reply.
as you recommended I selcted the marker type with 'Icon file:Simple' and a corresponding icon type e.g. with ''gm#pushpin-red' but only a incomplete icon appears.
See the attachment.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago - 7 months 3 weeks ago #12984 by Dima
Replied by Dima on topic Selected placemark icons do not appear
Hi.
Your image shows icon file not found (you can check browser developer console for this error).
I can't tell more detailed without link to your map.

I can only suggest check your component options.
Probably you set "Compatibility mode for resource files" to yes, for example, you restrict access to your administration folder.
Check my docs for this case
wiki.zhuk.cc/index.php/Zh_OpenStreetMap_...e_for_Resource_Files

In this case you need to copy icons to the other folder.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)
Last edit: 7 months 3 weeks ago by Dima.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • HuSpa
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12985 by HuSpa
Replied by HuSpa on topic Selected placemark icons do not appear
Now it works. :-)
The "Compatibility mode for resource files" was set to yes. I changed it to No.
Great support!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.068 seconds

Donate


Go to top