Loading placemarks from mysql data base

  • artenanet
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
3 years 9 months ago #13434 by artenanet
Loading placemarks from mysql data base was created by artenanet
Hello
I am trying to load placemarks from data base but they don´t show up in map.
I have configured the visualization screens.
I noticed that in the Advance options tab of the map the Loading map objects dynamically combo-box only gives me the no option.
What I am I doing wrong. can you point me in the rightt direction

Thank you
Ricardo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago - 3 years 9 months ago #13435 by Dima
Replied by Dima on topic Loading placemarks from mysql data base
Hi.
I hope if isolation in my country will more than 2 weeks, I would start create video tutorials ;)

Dynamic loading map objects and its content doesn't work for it.

You need
- create visualization
- create path or placemark (depends on your data)
- assign visualization to your map object

I mean
If you have sql, that return array of placemarks - create visualization + sql data. And create placemark without lat|lng but with your visualization

The case if you have paths (lines|circles|polygons) - create path without path value and with assigned visualization

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with translation ;)
Last edit: 3 years 9 months ago by Dima.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • artenanet
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
3 years 9 months ago #13441 by artenanet
Replied by artenanet on topic Loading placemarks from mysql data base
Hi I tried what you said and I configured the visualization (I think it is well configured as it is the same configuration I use to link to the same database in fabrik extension)
The error I get is when I use a place mark reading from data database the map does not show. Blank screen with the module title. If I use static placemarks it works fine.

I turned on PHP debugger and got the following error:
Notice: Undefined index: in /var/www2/qnap3_www/emProducao/uwebx_alimente/components/com_zhosmmap/views/zhosmmap/tmpl/display_map_data.php on line 4932


Can you help me? thanks
Ricardo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • artenanet
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
3 years 9 months ago #13442 by artenanet
Replied by artenanet on topic Loading placemarks from mysql data base
Hi I managed to get rid of the error message but the map still does not appear although the space for it is shown, thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #13445 by Dima
Replied by Dima on topic Loading placemarks from mysql data base
Can you post images for
- Data Source - Data SQL
- Visualization - Structures

And can you give direct link to your page with this map

You can post here or by email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with translation ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • artenanet
  • Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
3 years 9 months ago #13446 by artenanet
Replied by artenanet on topic Loading placemarks from mysql data base
hi I have sent you the data on an email

Thankyou
Ricardo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.126 seconds

Donate


Go to top