Map module not appearing with Menu item of Category List

  • bcollie
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12082 by bcollie
Hi Dmitry
My site is dreamwoodinternational.com

I have assigned a ZH GoogleMpas module to the Home menu which works perfectly.

I also want it to appear the same way (with all Placemarks) in the same Position for Menu items:
1) Border Collies/Our Boys
2) Border Collies/Our Girls
3) Border Collies/Grown Ups
4) Border Collies/Litter List

The first two(2) menu items are of the type 'Compact list of tagged items'.
The lower two(2) are of the type 'Category List'.

I have assigned the module to all these Menu items but the Map does not appear at all for them when using Position 'Services'.

I changed the Map's Position (from Services to Bottom - Joostrap Adventure template) and now the map appears for the Home page and just the Menu item 4) above - but still not 1) to 3)

I have turned on 'Enable Support External Link to Placemark' because I saw it mentioned in the Forum and thought it may be needed for the Map to respond to a Menu item.

Seems very strange...
R's
Peter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12085 by Dima
Hi Peter.
I can't see your site (got error Bad Gateway)
As for modules - if your page can display more than one module with map (for example by category list) - you'll get only first - it is module restriction, only one map module on page.

If you want to display more than one map - you need to use plugin call in an article.

'Enable Support External Link to Placemark' - it is only for manual building your own placemark list. It doesn't do anything else - only ability to "access" to placemark from page code (for example, click on placemark by clicking some a-tag)

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • bcollie
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12086 by bcollie
Thanks Dmitry
Site seems to be working Ok here (Australia) - it is hosted in Amsterdam by 'Zebra. Hosting'
Sorry if I was not clear about modules etc.

I have one ZH Map module.
It is assigned to the Home menu and four (4) other Menus - so I expected it would appear if I clicked on any of those five (5) Menus.

It only appears on the Home Menu page ('Home page') and one of the other Menu pages ('Litter List').

I'm wondering why it doesn't appear for the other Menus listed earlier.

Does this clarify the issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12087 by Dima
Go to module list.
Find your module. Open and check where it enabled.
I think you didn't enable it for menu items.

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • bcollie
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
7 months 3 weeks ago #12088 by bcollie
Hi Dimtry
I attached a picture of the 5 Menu's the Module is assigned to.
My problem is that it only appears on 2 of the 5.

Is this the area in the Module control you are talking about?
R's
Peter
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 months 3 weeks ago #12089 by Dima
Select menu item
Go to Module Assignment tab
Find module
Open popup
Check Menu Assignment Tab
Check "Module Assignment"
And checkboxes

Don't forget support my developments: post review in JED , donate ;)

Post your sites as examples into my directory User's Sites for apropriate extension

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.062 seconds

Donate


Go to top