Placemark doen`t load on mobiles

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 10 months ago #10402 by hagen_fenris
hagen_fenris created the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
uf i visit my site via mobile-phones, tha map load, but didn`t center to the placemark.
I just get i loading symbol, nothing more...

kamageo.pytalhost.de/index.php/15-ausflu...4renpark-schwarzwald
On my PC all loads fine...

What could that be?

Regards
matthias

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #10415 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi
You need to check browser console on phone. Probably some troubles with libraries.
I will try on weekend to check your site by phone

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Google: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Yandex: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
Baidu: forum.zhuk.cc/index.php/forum/bdm-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #10417 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
I can see error in console about JQuery not defined.
I think your template on mobile case doesn't load JQuery.
I wrote on forum how you can add JQuery loading (in map details field).
wiki.zhuk.cc/index.php/Zh_GoogleMap_Trou...efined_error_message

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Google: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Yandex: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
Baidu: forum.zhuk.cc/index.php/forum/bdm-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #10421 by hagen_fenris
hagen_fenris replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
i`ve added Jquery a few days ago.... :(
Could provide you login details, if you want?
Last Edit: 1 year 10 months ago by hagen_fenris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • hagen_fenris's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
1 year 10 months ago #10426 by hagen_fenris
hagen_fenris replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
i disbaled JQuery on my map for plugin-call.
now the placemark is shown.
Since i call only one placemark on each article, that solves my problem.....more or less....in fullscreen-map on mobiles that doesn`t work...
Looks still like a problem with JQuery.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #10427 by Dima
Dima replied the topic: Placemark doen`t load on mobiles
If you use my full screen template - I don't load JQuery.
As for problem at all.
If you have features on map, which want to have JQuery (ajax loading by JQuery, panels or so on), you need to load it.

For example, in full screen template - I wrote in my FAQ (link above), just load it (two lines in template options)
As for map - you can load it too (by map settings)

Don't forget support my developments: post review in JED, donate ;)

Post your sites as examples into my directory
Google: forum.zhuk.cc/index.php/forum/gm-user-s-sites
Yandex: forum.zhuk.cc/index.php/forum/ym-user-s-sites
Baidu: forum.zhuk.cc/index.php/forum/bdm-user-s-sites

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.056 seconds

Donate


Go to top