Placemark doen`t load on mobiles

  • hagen_fenris
  • Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #10463 by hagen_fenris
Replied by hagen_fenris on topic Placemark doen`t load on mobiles
Hi,
just deinstalled K2, since i don`t need it any more.
Afer that i added the the JS-call in the head-tag. > Nothing changed.

But i had added the first 2 JS-calls inside fullscreen-template options...
Now i removed them there.

Only in component.php the JS-files are called.
But still didn`t work
Last edit: 4 years 10 months ago by hagen_fenris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #10465 by Dima
Replied by Dima on topic Placemark doen`t load on mobiles
If you uninstall k2 you don't need to add jquery loading in files.

Check your browser, you have new error


Probably it breaks your mobile map (I don't know how safari works with errors)

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #10466 by hagen_fenris
Replied by hagen_fenris on topic Placemark doen`t load on mobiles
Removed JQuery from component.php.
But inserted the jquery-call in template-parameters.

The map loads but the marker don`t.
Also i can`t find, what that reCAPTCHA-error could be.
I don´t see that error on my pc unsing the chrome debug-options.

What site have you checked?
Right now, only this site should work with dynamic loading:
kamageo.pytalhost.de/index.php/ausflugsz...-bei-schoenem-wetter
Last edit: 4 years 10 months ago by hagen_fenris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #10468 by hagen_fenris
Replied by hagen_fenris on topic Placemark doen`t load on mobiles
Do i need a API-Key?
Placemark-icon in Article is displayed, when enabled dynamic loading...but the infowin can`t be opened.
So i had to disable both Jquery-options again to get the maps work on my mobile :(

Right now it`s enabled for testing at the fullscreen-map.
On the Fullscreen-map i`m using your template, so the purity III-Template should not be loaded.
Also i tested the fullscreenmap-template without any other modules.
Last edit: 4 years 10 months ago by hagen_fenris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • hagen_fenris
  • Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
More
4 years 10 months ago #10469 by hagen_fenris
Replied by hagen_fenris on topic Placemark doen`t load on mobiles
Just installed firefox on my iphone....there`s the same problem....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #10470 by Dima
Replied by Dima on topic Placemark doen`t load on mobiles
You can use API key only for monitoring purposes. You can read about that in Google's docs.

When you test on my full screen template was it OK (with additional script loading lines)?

Don't forget support my developments: post review in JED , donate , help with thanslation ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.196 seconds

Donate


Go to top